P. van der Wegen Gears b.v. || Tilburg

Vacatures

P. van der Wegen Gears b.v. te Tilburg heeft zich in haar ruim 125-jarig bestaan gespecialiseerd in tandwieltechniek met vele industriële en maritieme toepassingen.In een moderne en prettige werkomgeving produceren we ’s-werelds grootse en nauwkeurigste tandwielen tot 16,5 meter diameter en 250 ton stukgewicht. Door haar knowhow, vakmanschap alsmede door significante investeringen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste wereldwijde spelers op het gebied van mechanische aandrijftechniek. Om de sterk toenemende orderstroom in goede banen te kunnen leiden, zoeken wij kandidaten voor de functies van:
  • CNC-Kotteraar (Heidenhain TNC 427 en Sinumerik 840D)
  • CNC-Carousseldraaiers (sinumeriek 840D)
  • CNC-Vertandingsslijpers (Sinumerik 840D)
  • CNC-Draaier (Sinumeriek 840D)
  • CNC-Vertander (Sinumeriek 840D)
De functie: De kandidaat: P.van der Wegen Gears b.v. biedt u:
U bent in staat om geheel zelfstandig Uw machine te programmeren, in te stellen en te bedienen. U selecteert zelfstandig de meest geschikte gereedschappen en u bewerkt het product op basis van de beschikbare tekening en werkinstructie. Tenslotte controleert en protocolleert u uw werkzaamheden. U bent bereid in 2 ploegen te werken.   U beschikt over een door opleiding en/of een door werkervaring verkregen mbo-niveau, bij voorkeur MTS-Wtb. U voelt zich thuis in een technisch hoogstaande werkomgeving en wilt uw kennisniveau en prestatieniveau van uw machine continu verbeteren. U bent sterk resultaatgericht ingesteld met oog voor het realiseren van een optimale kwaliteit.   een verantwoordelijke functie binnen een stabiele en internationaal gerichte organisatie; - een schone, lichte en hoogwaardige werkomgeving - een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket.

PROJECTMANAGER (HTS-WTB)


Functie:
U bent gedurende het gehele traject, vanaf orderbevestiging t/m de aflevering, aanspreekpunt voor de klant. Daartoe volgt U de orderrouting op de voet en ziet U toe op een juiste en tijdige voortgang van een order. U verzorgt de administratieve productiebegeleiding middels de aanmaak van komplete werkvoorbereidingen m.b.v. Unit 4 Multivers Produktie Software. U bent de cruciale schakel tussen kantoor en productie.Binnen P. van der Wegen Gears BV behelst het vaak langdurige trajecten, waarbij U middels “Helikopterview” de juiste prioriteiten kunt stellen zodat alle orders op een juiste manier worden afgewikkeld. U signaleert derhalve tijdig knelpunten, treedt daarbij tactvol in overleg met collega’s, klanten en leveranciers en zorgt vervolgens voor creatieve oplossingen. De gemaakte afspraken stemt U af met de diverse betrokkenen.Aangezien 90% van de omzet in het buitenland wordt gerealiseerd, beschikt U over een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal.

Stuurt U een korte brief met CV naar:
P. van der Wegen Gears BV, Lovense Kanaaldijk 113, 5013 BJ Tilburg, U kunt uw brief richten aan mw. M van de Langenberg (afd. Personeelszaken). Voor nadere informatie over de functies kunt U telefonisch contact opnemen met onze heer H. van der Wee op het nummer 013-5362000.
  • Lovense Kanaaldijk 113 | 5013 BJ Tilburg | The Netherlands
  • T. +31(0)13 536 2000 | F. +31(0)13 543 3122 | E. info@vanderwegen.com